10 December 2011

~...SuRaT CiNtA...~




Ada lagike orang cintan cintun bagi surat...???


Memang klasik abisla kalau ada lagi merpati dua sejoli kalau buat macam nih... 

Punyala banyak teknologi canggih sekarangni yang lebih cepat dan canggih boleh digunakan macam facebook, twitter, friendster, skype etc...

Kalau aku memang tak sanggupla guna surat, lambat!!!

Tapi baru2ni aku ada dapat surat cinta...

Warna kuning lagi...

Bajet anak rajala bagi kot...

Ahaksss...

Pengirimnya ialah...

*

*

*

*

*

*

*

*


Tenaga Nasional Berhad....



Cessss tau2je dapat notis pemotongan...

Bil tak sampai, so aku ingatkan tak perlu bayarla untuk bulan tuh...

Tup tup sampai notis ni...

Kelam kabutla jugak...





* Tiap2 bulan kena mintak bil kalau tak sampai... 
 (✿◠‿◠)

2 comments:

cik tasukeecOklat said...

skrg ni mmg bil api ko x bayar lebih 2 bln dorg da bg surat warning....wwalaupun ko kena byr bawah rm30 pon..siot btl!!

(''_'') said...

aku mmg byr tiap2 bln...tp sebabkn bil xsmpi so2 aku igtkn xkne byr bln tuh!tau2je dpt notis pemotongan!huhu