17 December 2011

~...PaRkInG YaNg SeMPuT...~


Tengok betul2...
Nampak apa...???
Tengok lagi...!!!
Jangan kelip2 ok...


Hurmsss, tak ada apa2 pon...
Just nk tunjuk kesempitan petak parkingni...
Dalam gambarni mungkin keluasannya nampak macam tempat parking biasa...


Hanya kereta yang comel2je boleh muatni...
D sebabkan aku ke sini menaiki kereta yang comel so nak cubala parkingni...


Tapi bila dah sekerat badan dalam petak, kerisauan jugakla aku rasa macam tak muatje...
Nasib baikla bukan aku yang drive masa tuh kalau tak memang aku semput+gelabah+huru harala...


Driver otai pon tarik nafas panjang...hehe




Kalau uooolllsss nak try parkingni silalah berkunjung ke 
THE MINES SHOPPING FAIR!!!


Parkingni terletak d aras paling bawah tapi lupa pulak dekat tiang nombor berapa...








*Sanggup pusing2 cari yang lain...
 (✿◠‿◠)

2 comments:

cik tasukeecOklat said...

hahahahha..tabley blah...
parking sengal..tp sebab parking ni lah membuatkan awak xyah berpusing² carik parking lain sebb da penuh semua parking kecuali yg kecil ni..akakaka
kalau kete yg 'baby burn' naik tu konpem byk ruang lagik...hahaha

(''_'') said...

olololo kete dia tuh kiut miut lorrr...ehhe ssh dahulu sng kemudian...xde hal lor janji bley parking :)