02 October 2011

~...3 KaTa...~



Yeah..
lagu ni ditujukan kepada mereka yang sudah lupa erti cinta

Hanya 3 kata sahaja

cukup besar maksudnya


Wo ai ni

I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar
Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut



Mungkinkah kerna kita dah terlalu selesa

Keintiman seolah semakin hambar

Dari gerak gaya

Hingga ke tutur kata
Tak menggambarkan cinta 

(chorus)
Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar 
Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut
Katakan ci..cinta ci..cinta kamu
Katakan ci..cinta ci..cinta
Walaupun kita saling
Sayang satu sama lain
Tapi kenapa sukar meluahkan rasa
Berikan mereka tahu
Andainya hari esok
Di takdirkan berpisah

(rap)
Dalam kesibukan
Kita seringkali mula hilang kemesraaan 
Dengan mereka disisi
Tak rasa bersyukur
Tak rasa berbangga 
Mempunyai bahu setia untuk kita bersandar 
Pejamkan matamu
Lihat lah di hatiku
Semua kasih terhimpun, 
Dibiarkan terkurung
Jadi keluarkan
Sekarang luahkan
(korus)



Katakan ci..cinta ci..cinta kamu

Katakan ci..cinta ci..cinta (aku cinta padamu)


Wo aini..I Love You






*Layan...jangan lupa untuk luahkan pada yang tersayang!!!ahaksss... 

~...Melayan Kebosanan...~


Bosan xtau nk buat ape???
Main gamela bes & boley tenangkan fikiran...
Tapi ade jugak yang berpendapat main game boleh tambahkan kebosanan+ketensionan+keserabutan 
& ade yang langsung xsuke main game sbbnye diorg cakap takot nanti kalo kalah lagi sakit hati+buang masa...
Isk...Isk...Isk...macam2 kan...
Tapi bagi aku main game ni mmg bes...
Xkisahla game ape pon...
Ala main suke2je kalo kalah cube la lagi...

Sekarang aku suke betol main game nih dalam FB

Game ape???

Cubelaaa besla layan d kala kebosanan...

Aku gune yang kedua tuh utk Shoot...mmg powerla yang tuh...
Selalu jgkla menang...
kalo LIVE xtaula boleh menang ke x...ehehehe
 (sori gambar xberapa clear ihsan google)



*Jom lawan...ade berani???hihihihi...