06 December 2011

~...ProSpErItY BuRgEr...~


Ia telah kembali...!!!

Sempena Chinese New Year...

Rasai kehangatannya...

Yummy...




Untuk 1 set RM 13.88 manakala ala carte RM 9.88




*Kalau hari2 dapat makan best jugak...!!! (*_*)


12 comments:

cik tasukeecOklat said...

tiap kali posperiti kuar, wajib utk sy memakan nya walau sekali!!!!xpenah missed...sebab kakau missed rasa xlengkap perjalanan 'pemakanan mekdi' sy sepanjang tahun..akakakak
sO, jOm???

(''_'') said...

bile???hurms aku mest makan tiap2 mg!hehehe

cik tasukeecOklat said...

eh ko ni lagik terOk??tetiap minggu kopak la??da ah mahal??
aku sekali keluar tu atleast sekali dpt rasa da ok da...penah tahun bile tah, aku xdpt rasa..rasa serba xkena last last mingu trakhir die kat mekdi aku beli jugak..ha!!puas hati!!hahah

(''_'') said...

klo ada spnjg thn aku xksh, tapi nak tunggu tuh yg seksa...so mknla puas2!

cik tasukeecOklat said...

tau xpe kan??nti kite pegi ikea, kite beli karipap ikea pastu kite lepak kat mekdi curve ek??eheheh...~

(''_'') said...

terbaiklaaa...kapan?hohohoho

cik tasukeecOklat said...

erm...bulan 12 kan cam kayO???eh, aku la yg kayO...duit OT+bOnus+gaji = 580+bOnus+gaji..akakakak!!!
nti aku rOger ko keh?

(''_'') said...

ko la makcik kayoooo...!!!alrite aku on je :) yummmyyy

cik tasukeecOklat said...

hehehe...sabOr yer...kena setel utang dulu..baru kira yg nak blanje org tu dan org ni..eheheh

(''_'') said...

mcm byk sgtje utang ko tuh...rilek r aku xmtk pn ko banje!tapi klo org iklas on je... :)

cik tasukeecOklat said...

hahaha..utang aku ribu riban weh!!akakak
and aku lau lanje mmg iklas lau xeklas aku XKAN belanja...itu aku..~

(''_'') said...

okeh2...jom mkn prosperity :)